Dispositivos e acessórios
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1868 kJ /
446 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Beef Wellington
10h 10min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação