Dispositivos e acessórios
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1868 kJ /
446 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min