Dispositivos e acessórios
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1868 kJ /
446 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Levercake
1h 50min
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min