Dispositivos e acessórios
Spaghetti Carbonara
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
pecorino cheese (opcional)2 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water60 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
986.1 mg
Proteína
32.1 g
Energia
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Gordura
33.6 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
88.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta Favorites
23 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mojito
5min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Lemonade
5min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Pasta alla Vodka
15min