Dispositivos e acessórios
Cacio e Pepe
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
671.4 mg
Proteína
22.5 g
Energia
1912.1 kJ /
457 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
65.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Nenhuma avaliação
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Pasta Primavera
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Berry Duo
10min
Southern Mac & Cheese
30min