Dispositivos e acessórios
Floating islands on white chocolate custard
Preparação 20min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
eggs 3 x separated4
-
cornflour1 tsp
-
white sugar140 g
-
milk700 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods crushed3
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
cornflour20 g
-
caramel syrup to drizzle (see Tip)
-
fresh rose petals or dried, to serve (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.6 mg
Proteína
10.2 g
Energia
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
42.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Creamy potato mash
30min
Curried sausages
40min
Banana bread
1h 40min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Spicy tuna dip
5min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Gluten free pizza dough
2h
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Chewy chocolate brownies
35min