
Dispositivos e acessórios
Beef Rendang
Preparação 15min
Total 1h 30min
10 portions
Ingredientes
-
shallots150 g
-
red onions cut in halves250 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger20 g
-
fresh lemongrass white part only5 stalks
-
fresh galangal25 g
-
fresh turmeric20 g
-
bird's eye chillies (opcional) adjust to taste7
-
dried red chillies (approx. 25 chillies), deseeded, soaked to soften20 g
-
kerisik (toasted coconut paste)65 g
-
first draw coconut milk (thick)500 g
-
gula Melaka (palm sugar)60 g
-
fresh turmeric leaves tied into knots3
-
beef tenderloin cut in 5 cm pieces1200 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
479.9 kcal /
2007.9 kJ
Proteína
39.9 g
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
22.9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
17.6 g
Sódio
437.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional