Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Red Velvet Cupcakes
1h
Walnut Mooncake
1h 10min
Cantonese Custard Lava Mooncake
Nenhuma avaliação
Orange sponge cake
1h
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Mojito
5min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Chicken adobo
30min