Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Four Heavenly Kings
Nenhuma avaliação
Anniversary Cake
2h
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Mango Sticky Rice
5h
Steamed mocha scrolls XXL
50min