Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Ginisang munggo (Mung bean soup)
Nenhuma avaliação
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Nenhuma avaliação
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Mojito
Nenhuma avaliação
Date and Nut Balls
20min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Yogurt with Spiralized Fruit
Nenhuma avaliação
Triple Chocolate Muffins
50min
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min