Dispositivos e acessórios
Korean Fried Chicken Wings
Preparação 30min
Total 3h 10min
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour (starch)20 g
-
baking powder1 tsp
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings halved at joints1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
light brown sugar50 g
-
white rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
gochujang (Korean chilli paste) adjust to taste30 - 50 g
-
tomato ketchup30 g
-
light soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
cooking oil to deep fry
-
toasted sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions chopped, to sprinkle2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2118.4 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3120.9 kJ /
745.9 kcal
Gordura
39 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
50.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Watercress Soup
Nenhuma avaliação
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Beef Rendang
1h 35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Char Kway Teow
25min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Chicken Afritada
30min
Sambal Sotong
1h 15min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min