Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Chocolate sponge cakes
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
eggs8
-
self-raising flour170 g
-
unsweetened cocoa powder80 g
-
salt2 pinches
Cream and salted caramel filling
-
liquid caramel (see tip)100 g
-
butter cut in pieces100 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
440.4 mg
Proteína
8.4 g
Energia
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
21.7 g
Hidratos de carbono
43.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Carrot Cake
1h 20min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Fruit nectar
10min
American-style pancakes
40min
Peanut butter choc chip slice
1h 20min
Spitzbuben (Metric)
1h
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Brown Sugar Date Muffins
1h 15min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2h 15min
DIY pizza pockets
1h 50min