Dispositivos e acessórios
Sourdough Bread with Olives
Preparação 20min
Total 5h 20min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
236 mg
Proteína
4.6 g
Energia
668.2 kJ /
159.7 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Bread
8 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Latkes
35min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Piggy buns
2h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Sourdough pizza base
3h 5min