Dispositivos e acessórios
Sourdough Bread with Olives
Preparação 20min
Total 5h 20min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
236 mg
Proteína
4.6 g
Energia
668.2 kJ /
159.7 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Bread
8 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Flour Tortilla
1h
Sourdough potato bread
5h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Sumac and Quinoa Lavosh
2h
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min