Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Preparação 45min
Total 9h
12 pieces
Ingredientes
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)285 g
-
whipping cream105 g
-
fresh raspberries60 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Assembly
-
sugar sprinkles, coloured (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
89 mg
Proteína
9 g
Energia
1975 kJ /
472 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Date and Nut Balls
20min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Nenhuma avaliação
Cinnamon Rolls
3h
Oat Cashew Bars
1h
Maple Cream Custard
20min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Red Velvet Cake
1h 20min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min