Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Preparação 45min
Total 9h
12 pieces
Ingredientes
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)285 g
-
whipping cream105 g
-
fresh raspberries60 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Assembly
-
sugar sprinkles, coloured (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
89 mg
Proteína
9 g
Energia
1975 kJ /
472 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pistachio Lava Cakes
Nenhuma avaliação
Mojito
Nenhuma avaliação
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Number Cake
2h
Classic White Cake
1h 30min
Quiche Lorraine
45min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9h 35min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1h 25min
Chocolate cake pops
1h 55min
Molten Lava Cake
45min