Dispositivos e acessórios
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Preparação 30min
Total 10h
16 portions
Ingredientes
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Lemonade
5min
KL Hokkien Noodles
35min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Nenhuma avaliação
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Crème Caramel
3h 50min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Watermelon ice lollies
8h 15min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
No fail mash potato
20min