Dispositivos e acessórios
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Preparação 30min
Total 10h
16 portions
Ingredientes
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Thick and Creamy Custard
Nenhuma avaliação
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Nenhuma avaliação
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Date and Nut Balls
20min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Nenhuma avaliação
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Wakame gomasio
20min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Basic Soup Purée
Nenhuma avaliação
Apple Nut Bread
Nenhuma avaliação
Pistachio cream
15min