Dispositivos e acessórios
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
Preparação 20min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
aubergines cut in pieces (5 cm)350 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (5 cm)300 g
-
olive oil plus 10 g2 Tbsp
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves4
-
passata1000 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces40 g
-
pine nuts45 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained180 g
-
nutritional yeast flakes15 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
extra virgin olive oil180 g
-
dairy-free spread plus extra for greasing50 g
-
plain flour50 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
soya milk unsweetened (see tip)500 g
-
dried lasagne pasta sheets9
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1343.9 mg
Proteína
18 g
Energia
3261.7 kJ /
779.6 kcal
Gordura
49.1 g
Fibra
12.9 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
74.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min