Dispositivos e acessórios
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
Preparação 5min
Total 5min
600 g
Ingredientes
-
tomatoes cut in halves500 g
-
serrano chilli cut in halves30 g
-
garlic clove1
-
onion50 g
-
salt1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
393.1 mg
Proteína
1 g
Energia
87.3 kJ /
20.9 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hummus
10min
Shakshuka in the Varoma
30min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50min
Creamy Coconut Dhal
25min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Fish Tacos
45min
Pickled Onions
30min
Romesco Dip
10min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Pizza in Bianco
1h 20min
Rich Tomato Sauce
30min