Dispositivos e acessórios
Summer Rolls with Peanut Sauce
Preparação 20min
Total 1h
8 pieces
Ingredientes
-
water plus extra for soaking and brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled16
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
garlic cloves3
-
peanut butter120 g
-
soy sauce70 g
-
sriracha sauce (chilli sauce)15 g
-
lime juice30 g
-
water3 Tbsp
-
spring roll wrappers4
-
carrot ribboned1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
red cabbage cut in thin slices (2 mm)50 g
-
Japanese pickled ginger drained4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
7.3 g
Energia
780 kJ /
187 kcal
Gordura
10.1 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sushi
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Vegan Summer Rolls
35min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Spring Rolls
40min
Asian Vinaigrette
5min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Mexican Quinoa Salad
30min
Miso Soup with Vegetables
30min