Dispositivos e acessórios
Summer Rolls with Peanut Sauce
Preparação 20min
Total 1h
8 pieces
Ingredientes
-
water plus extra for soaking and brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled16
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
garlic cloves3
-
peanut butter120 g
-
soy sauce70 g
-
sriracha sauce (chilli sauce)15 g
-
lime juice30 g
-
water3 Tbsp
-
spring roll wrappers4
-
carrot ribboned1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
red cabbage cut in thin slices (2 mm)50 g
-
Japanese pickled ginger drained4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
7.3 g
Energia
780 kJ /
187 kcal
Gordura
10.1 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sushi
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1h
Crispy Korean tofu
1h 20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min