Dispositivos e acessórios
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
Preparação 5min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
unsalted toasted peanuts400 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices1 stalk
-
shallots70 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
galangal (lengkuas) cut in slices40 g
-
dried red chillies deseeded, soaked to soften10
-
candlenuts (buah keras)3
-
garlic cloves4
-
ground coriander seed2 tsp
-
ground fennel½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil70 g
-
fish balls10
-
kangkung (water spinach), trimmed150 g
-
ladies' fingers4
-
deep fried bean curd sheets (fuchok)10
-
quail eggs hard-boiled6
-
oyster mushrooms60 g
-
sausages4
-
raw medium sized prawns whiskers removed4
-
dried cuttlefish (opcional) (approx. 1 piece), scored in crisscross pattern, cut in pieces500 g
-
chicken stock2300 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1224 mg
Proteína
68 g
Energia
6092 kJ /
1456 kcal
Gordura
69 g
Fibra
34 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
179 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gula Melaka Kaya
35min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nessuna valutazione
Lemang Paper Cup
1h 25min
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Meatloaf
1h 20min
Peeler Warm Potato Salad
45min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Freeform bread with filling
1h 35min
Sambal Kangkung
10min
Chicken Macaroni Soup
30min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min