Dispositivos e acessórios
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
Preparação 5min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
unsalted toasted peanuts400 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices1 stalk
-
shallots70 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
galangal (lengkuas) cut in slices40 g
-
dried red chillies deseeded, soaked to soften10
-
candlenuts (buah keras)3
-
garlic cloves4
-
ground coriander seed2 tsp
-
ground fennel½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil70 g
-
fish balls10
-
kangkung (water spinach), trimmed150 g
-
ladies' fingers4
-
deep fried bean curd sheets (fuchok)10
-
quail eggs hard-boiled6
-
oyster mushrooms60 g
-
sausages4
-
raw medium sized prawns whiskers removed4
-
dried cuttlefish (opcional) (approx. 1 piece), scored in crisscross pattern, cut in pieces500 g
-
chicken stock2300 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1224 mg
Proteína
68 g
Energia
6092 kJ /
1456 kcal
Gordura
69 g
Fibra
34 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
179 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Four Heavenly Kings
Nenhuma avaliação
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Nenhuma avaliação
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação
Fruit Ice Cream
5min
Creamy Potato Salad
Nenhuma avaliação
Chilli Lime Sauce
5min
Mala Bakkwa
4h 35min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1h 10min
Apricot liqueur
1h
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Menudo
45min