Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 20min
35 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Energia
264 kJ /
63.1 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
1.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Guacamole
5 min
Green Bean Gremolata
25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Pico De Gallo
15 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Baked Crab Dip
15 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.