Dispositivos e acessórios
Lala Clam Soup Meehoon
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
lala clams with shells500 g
-
water2600 g
-
salt2 heaped tbsp
-
dried mee hoon (rice vermicelli)200 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
garlic clove1
-
bird's eye chillies2
-
cooking oil30 g
-
sesame oil (roasted)½ tsp
-
hot water for blanching
-
Chinese cabbage cut in large chunks300 g
-
fish sauce (opcional)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salt to taste2 ½ tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish2 sprigs
-
fried garlic to garnish10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2785 mg
Proteína
17.1 g
Energia
1435.9 kJ /
343.2 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
47.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Thai Chicken Tartlets
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Chinese Tea Eggs
1h
Four Heavenly Kings
Nenhuma avaliação
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Braised Rice Wine Fish
20min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Char Kway Teow
25min