Dispositivos e acessórios
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Preparação 10min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (opcional)3 g
-
rice wine (opcional)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
515.1 mg
Proteína
33.5 g
Energia
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
17.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Date and Oat Drink
20min
Squid Ink Pasta
1h
Braised Eggs
Nenhuma avaliação
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Umami Soup
1h 20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min