Dispositivos e acessórios
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
215.2 mg
Proteína
9.6 g
Energia
4472.9 kJ /
1069 kcal
Gordura
88.6 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
31.7 g
Hidratos de carbono
72.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Allergen Free Overnight Oats
8h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nenhuma avaliação
Pumpkin Chai Latte
Nenhuma avaliação
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nenhuma avaliação
Liquid Caramel
Nenhuma avaliação
Fruit Smoothie
Nenhuma avaliação
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Mexican chicken soup
40min
Chicken Enchiladas
40min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Vanilla Steamer
5min