Dispositivos e acessórios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Preparação 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcional)85 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234 mg
Proteína
9 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Date and Nut Balls
20min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Blueberry Coffee Cake
1h
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Asturian rice pudding
1h
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Ukrainian dressed herrings
1h
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min