Char siu pork bao

3.0 2 avaliações
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces

Ingredientes

Bao
  • water
    170 g
  • white sugar
    2 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • plain flour
    300 g
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    30 g
  • baking powder
    2 tsp
  • sea salt
    1 tsp
Char siu pork
  • piece fresh ginger
    3 cm
  • soy sauce
    50 g
  • beetroot powder (optional - see Tips)
    1 tsp
  • hoisin sauce
    50 g
  • honey
    50 g
  • Chinese cooking wine
    50 g
  • brown sugar
    30 g
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • pork fillet
    450 g
  • water
    500 g
  • plain flour to dust
  • extra virgin olive oil to brush
  • hot water
    600 g
  • Kewpie mayonnaise
    1 ½ tbsp
  • iceberg lettuce thinly shredded
    6 leaves
  • Lebanese cucumber thinly sliced in rounds
    1
  • spring onions/green onions trimmed, thinly sliced
    3
  • hoi sin sauce to drizzle

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 piece

Sódio 628.6 mg
Proteína 9.1 g
Energia 965.3 kJ / 230.7 kcal
Gordura 6.9 g
Fibra 1.5 g
Gordura saturada 1.4 g
Hidratos de carbono 32.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...