Dispositivos e acessórios
Char siu pork bao
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces
Ingredientes
Bao
-
water170 g
-
white sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour300 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 tsp
Char siu pork
-
piece fresh ginger3 cm
-
soy sauce50 g
-
beetroot powder (optional - see Tips)1 tsp
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pork fillet450 g
-
water500 g
-
plain flour to dust
-
extra virgin olive oil to brush
-
hot water600 g
-
Kewpie mayonnaise1 ½ tbsp
-
iceberg lettuce thinly shredded6 leaves
-
Lebanese cucumber thinly sliced in rounds1
-
spring onions/green onions trimmed, thinly sliced3
-
hoi sin sauce to drizzle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
628.6 mg
Proteína
9.1 g
Energia
965.3 kJ /
230.7 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
32.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef and feta koftas
1h 30min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Chilli and cheese nachos
35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Smash burger taco
40min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Macaroni carbonara
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Filo chicken pie
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cheese and bacon rolls
2h