Breakfast burritos

4.4 5 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • potatoes cut into cubes (1 cm)
    350 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • sea salt plus extra to season
    ¼ tsp
  • chorizo casing removed, cut into pieces (1 cm)
    100 - 120 g
  • brown onions peeled, cut into wedges (1 cm)
    300 g
  • paprika
    2 tsp
  • chopped tomatoes (400 g)
    1 can
  • hot water
    125 g
  • eggs beaten
    6
  • flour tortillas jumbo
    6
  • cannellini beans drained
    1 can
  • cheddar cheese
    6 slices
  • rocket leaves or baby spinach leaves
    60 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 950.1 mg
Proteína 31 g
Energia 2501.1 kJ / 597.8 kcal
Gordura 26.5 g
Fibra 8.1 g
Gordura saturada 10.7 g
Hidratos de carbono 59.7 g

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