Dispositivos e acessórios
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1205.6 mg
Proteína
21.9 g
Energia
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick and easy pork noodles
20min
Indonesian white spice paste
35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Creamy chicken curry and rice
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Indian Butter Chicken
1h
Sambal Petai Fried Mee
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Easy Chinese beef and tomato
40min