Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Proteína
- 21.9 g
- Hidratos de carbono
- 40.2 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 1205.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy miso mushroom udon
45min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Madurese chicken satay
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Ginger Fried Rice
15 Min
Chilli with rice
50min
Krispy fried chicken
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Indonesian white spice paste
35min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min