
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste room temperature
- 400 g cooked rice refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs fried, to serve
- prawn crackers to serve
- 20 g fried shallots
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 481.4 kcal / 2014.3 kJ
- Proteína
- 21.9 g
- Gordura
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 40.2 g
- Fibra
- 1.9 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 1205.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian white spice paste
35min
Yellow Curry noodle soup
20min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Creamy miso mushroom udon
45min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Madurese chicken satay
1h 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Chilli and cheese nachos
35min