Dispositivos e acessórios
One pot pasta with chorizo (open bowl)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes (400 g)1 can
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti200 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
675.9 mg
Proteína
17.8 g
Energia
1566.5 kJ /
374.4 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savvy suppers
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken Caprese pasta salad
25min
"Moussaka" bowl
45min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Macaroni carbonara
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min