Dispositivos e acessórios
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Preparação 10min
Total 50min
16 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
94.7 mg
Proteína
0.8 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Friday Night Dinners
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Pad Thai
45min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Gnocchi with Courgettes
20min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Rich Tomato Sauce
30min
Pumpkin Risotto
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min