Dispositivos e acessórios
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 porties
Ingredientes
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
883 mg
Proteína
16.1 g
Energia
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
53.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Frisse koolsalade
15min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Gozleme
1h 40min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min