Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 porties

Ingredientes

  • melk
    350 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    50 g
  • ei
    1
  • verse gist
    20 g
  • havermeel
    150 g
  • rijstmeel volkoren
    150 g
  • aardappelzetmeel
    100 g
  • tapioca zetmeel
    80 g
  • xanthaangom
    1 ½ el
  • zout
    10 g
  • Cheddar kaas in blokjes (2 cm)
    150 g
  • spek alle soorten, in blokjes (1 cm)
    120 g
  • knoflookteentje
    1
  • ui in vier gesneden
    50 g
  • olijfolie
    20 g
  • rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)
    80 g
  • tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)
    100 - 120 g
  • olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)
    30 g
  • eierdooier
    1
    2 eetlepels melk
  • sesamzaad, zwart
    5 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 883 mg
Proteína 16.1 g
Energia 2206.8 kJ / 527.5 kcal
Gordura 27.8 g
Fibra 4.9 g
Gordura saturada 12.2 g
Hidratos de carbono 53.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...