Dispositivos e acessórios
Vegetarian Curry
Preparação 5min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic cloves5
-
galangal sliced30 g
-
onions cut in quarters80 g
-
shallots30 g
-
fresh lemongrass2 stalks
-
fresh red chillies6
-
bird's eye chilli6
-
cooking oil70 g
-
water30 g
-
curry leaves2 sprigs
-
kaffir lime leaves deveined4
-
star anise2
-
cardamom pods4
-
cinnamon stick1
-
eggplant cut in 4 cm length wedges250 g
-
long beans cut in 4 cm length250 g
-
turmeric powder1 tsp
-
1000 g watervegetable broth1000 g
-
carrots cut in 4 cm length150 g
-
fried tofu cut in halves50 g
-
tomato cut in wedges1
-
coconut milk200 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
454.6 mg
Proteína
10 g
Energia
1367 kJ /
326.7 kcal
Gordura
20.1 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
28.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Mapo tofu
30min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Beef Rendang
1h 35min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Garlic and sage mash
30min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min