Dispositivos e acessórios
Chocolade-Sinaasappel Posset
Preparação 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingredientes
-
suiker150 g
-
sinaasappelzeste2 el
-
room, 35% vet545 g
-
sinaasappelsap, vers geperst100 g
-
pure chocolade in stukken,120 g
-
water45 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken45 g
-
sinaasappelzeste om te versieren
-
sinaasappel partjes, om te versieren
-
verse muntblaadjes om te versieren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
45.7 mg
Proteína
4 g
Energia
2508 kJ /
599 kcal
Gordura
48.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
29.8 g
Hidratos de carbono
39.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Nasi Goreng
40min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Pasta met crème van pistache
30min
Pisco sour
10min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Portugees crème brûlée
25min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Aalsterse Vlaai
1h