Dispositivos e acessórios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Preparação 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1525 kJ /
364 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nenhuma avaliação
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h