Dispositivos e acessórios
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Preparação 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingredientes
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1750.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1525 kJ /
364 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanilleroomijs
12h
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoenborst
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Vegan baklava
Nenhuma avaliação
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação