Dispositivos e acessórios
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Preparação 30min
Total 30h
4 portie
Ingredientes
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2260.5 mg
Proteína
39.1 g
Energia
3882.3 kJ /
928 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
15.4 g
Gordura saturada
33.5 g
Hidratos de carbono
126.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Pizza-Burrata
1h 40min
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Tarte Tatin
2h
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min