Dispositivos e acessórios
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Preparação 30min
Total 30h
4 portie
Ingredientes
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2260.5 mg
Proteína
39.1 g
Energia
3882.3 kJ /
928 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
15.4 g
Gordura saturada
33.5 g
Hidratos de carbono
126.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Green Godess Salade
20min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Vegetarische hamburger
45min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min