Dispositivos e acessórios
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Preparação 30min
Total 9h
2 stuk
Ingredientes
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
2362.9 mg
Proteína
56.7 g
Energia
5271.5 kJ /
1260 kcal
Gordura
55.9 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
19.9 g
Hidratos de carbono
141.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Dadel- en Haverdrank
20min
Avocadosap met dadels
5min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Bananenbrood
1h 50min