Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas

Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 9h
2 stuk

Ingredientes

  • water
    450 g
  • verse gist
    3 g
  • Italiaanse bloem Type 00
    360 g
  • zout
    8 g
  • bloem om te bestuiven
  • fijn griesmeel om te bestuiven
  • gepelde tomaten in stukken
    200 g
  • buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt
    150 g
  • extra vergine olijfolie naar smaak
  • 'nduja
    40 g
  • caciocavallo-kaas geschaafd
    100 g
    100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorza

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Sódio 2362.9 mg
Proteína 56.7 g
Energia 5271.5 kJ / 1260 kcal
Gordura 55.9 g
Fibra 5.2 g
Gordura saturada 19.9 g
Hidratos de carbono 141.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...