Dispositivos e acessórios
Kimchi Tofu Soup
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1405.2 mg
Proteína
13.5 g
Energia
868.1 kJ /
207.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Nenhuma avaliação
Char Kway Teow
25min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1h 10min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Onsen Eggs
50min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min