Dispositivos e acessórios
Kimchi Tofu Soup
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1405.2 mg
Proteína
13.5 g
Energia
868.1 kJ /
207.5 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Char Kway Teow
25min
KL Hokkien Noodles
35min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Stir Fried French Beans
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Nasi Lemak Basmati
30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min