Dispositivos e acessórios
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Preparação 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingredientes
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
282 mg
Proteína
12 g
Energia
1785 kJ /
425 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bevroren Passie
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação