Dispositivos e acessórios
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Preparação 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingredientes
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
282 mg
Proteína
12 g
Energia
1785 kJ /
425 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bevroren Passie
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Tempé
48h
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Chocoladetaart met Pistache
Nenhuma avaliação