Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla

Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 15min
4 portie

Ingredientes

  • koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)
    2 - 3 takjes
  • witte kool in stukken van 5 cm
    200 g
  • wortel in stukjes van 2 cm
    80 g
  • appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes
    80 g
  • lente-ui
    50 g
  • zout
    3 snuifjes
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
  • mayonaise
    50 g
  • olijfolie
    20 g
  • teentje knoflook
    1
  • garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)
    250 g
  • spek, gezouten en gerookt, gesneden
    150 g
  • stokbrood lang (ongeveer 60 cm)
    1
  • sriracha saus
    1 - 2 tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 1312.2 mg
Proteína 22.7 g
Energia 2421 kJ / 578 kcal
Gordura 32.5 g
Fibra 4.9 g
Gordura saturada 7.6 g
Hidratos de carbono 49.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...