Dispositivos e acessórios
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Preparação 15min
Total 15min
4 portie
Ingredientes
-
koriander, vers (bladeren en deel van de stengel)2 - 3 takjes
-
witte kool in stukken van 5 cm200 g
-
wortel in stukjes van 2 cm80 g
-
appel (alle soorten) geschild en ontpit, in stukjes80 g
-
lente-ui50 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
mayonaise50 g
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld (gedroogd met keukenpapier)250 g
-
spek, gezouten en gerookt, gesneden150 g
-
stokbrood lang (ongeveer 60 cm)1
-
sriracha saus1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1312.2 mg
Proteína
22.7 g
Energia
2421 kJ /
578 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick & Healthy Lunch
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
XXL kip pastei
1h 55min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Pad Thai
45min
Pizza-Burrata
1h 40min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Pierogi met vlees
1h
Waterzooi van Kip
1h
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação