Dispositivos e acessórios
Ribs Kaldereta
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
990.9 mg
Proteína
29.3 g
Energia
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Gordura
50.7 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
21.1 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Filipino Dishes
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Couscous with Lamb and Vegetables
Nenhuma avaliação
Shrimp Scampi
40min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Souffle pancakes with berries
40min
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nenhuma avaliação
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Begedil Daging
30min