Dispositivos e acessórios
Pancit bihon
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
oil30 g
-
red onions quartered30 g
-
garlic cloves3
-
carrots julienned100 g
-
cabbage julienned300 g
-
chicken thigh, skinless and boneless cubed (1 cm)200 g
-
fish sauce20 g
-
soy sauce40 g
-
oyster sauce40 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
water150 g
-
ground black pepper1 tsp
-
raw shrimp, peeled, deveined200 g
-
rice vermicelli noodles soaked in hot water for 4 minutes, drained200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
976.2 mg
Proteína
12.9 g
Energia
1091.8 kJ /
260.9 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
33.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Filipino Dishes
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Stir-fry Chayote
25min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Sweet and sour pork ribs
40min
Celery salt
20min
Bicol Express
45min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Waldorf Salad
15min
Pinakbet
15min
Laing
1h 50min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min