Dispositivos e acessórios
Braised Beef Stew with Radish
Preparação 15min
Total 2h 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil15 g
-
fresh ginger sliced10 g
-
leek cut in 4 cm length50 g
-
beef chuck cut into large pieces (5 cm), boil and rinsed500 g
-
thirteen spice powder1 tbsp
-
bay leaves, dried2
-
rock sugar20 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce50 g
-
hoisin sauce1 tbsp
-
water800 g
-
white radish cut in large pieces (5 cm)400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
coriander leaves2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.7 g
Energia
1386.5 kJ /
331.4 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pasta alla gricia
30min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Singapore Laksa
55min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Lemonade
5min
Chicken Estofado
30min
Creamy potato mash
30min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Cooking White Rice
25min
Slow cooked Pears in Red Wine
Nenhuma avaliação
All-in-one chicken congee
35min
Cereal Prawns
30min