Dispositivos e acessórios
Braised Beef Stew with Radish
Preparação 15min
Total 2h 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil15 g
-
fresh ginger sliced10 g
-
leek cut in 4 cm length50 g
-
beef chuck cut into large pieces (5 cm), boil and rinsed500 g
-
thirteen spice powder1 tbsp
-
bay leaves, dried2
-
rock sugar20 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce50 g
-
hoisin sauce1 tbsp
-
water800 g
-
white radish cut in large pieces (5 cm)400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
coriander leaves2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.7 g
Energia
1386.5 kJ /
331.4 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Vegetarian Beehoon
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Ayam Pongteh
30min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Sambal Brinjal
40min
Stir Fried French Beans
15min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
KL Hokkien Noodles
35min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação