Dispositivos e acessórios
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Preparação 45min
Total 4h
6 porties
Ingredientes
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
141.1 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Gordura
38.2 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
20.7 g
Hidratos de carbono
53.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Avocadosap met dadels
5min
Glühwein
15min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min