Dispositivos e acessórios
Cod and Spinach Soup
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
onion quartered70 g
-
garlic cloves2
-
liquid fish stock1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
cod fillet, skinless diced (4 cm)500 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
787.6 mg
Proteína
32 g
Energia
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
25.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Salmon and Mushroom Rice
1h
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Tomato Soup with Burrata
35min
Kimchi Tofu Soup
35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nenhuma avaliação
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min
Sambal Tumis
1h 10min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min