Dispositivos e acessórios
Seafood Soup
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil50 g
-
onion quartered100 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)150 g
-
ripe tomatoes quartered300 g
-
garlic cloves2
-
white wine60 g
-
liquid fish stock300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, thyme, rosemary)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined400 g
-
fresh clamsfresh mussels shells scrubbed and de-bearded600 g
-
raw squid rings (opcional)200 g
-
dried bay leavesfresh bay leaves2
-
green peas, fresh or frozen, defrosted100 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing2 sprigs
-
lemons sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1705.3 mg
Proteína
36.5 g
Energia
1696.3 kJ /
405.4 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
22.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soup Season
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Blueberry Coffee Cake
1h
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Sardine Sandwich Spread
5min
Crisp Onsen Eggs
2h
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Nenhuma avaliação
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Seafood and Pork Stew
1h 10min
Sambal Tumis
1h 10min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min