Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2217 kJ / 530 kcal
- Proteína
- 43.8 g
- Hidratos de carbono
- 44.9 g
- Gordura
- 19.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1hod.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min