
Dispositivos e acessórios
Potato and Dried Mushroom Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
celery cut in pieces50 g
-
carrot peeled, cut in pieces50 g
-
onion quartered50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced40 g
-
water1200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)400 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
dried marjoram (see tip)1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
176 kcal /
737 kJ
Proteína
4 g
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
20 g
Fibra
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda