Potato and Dried Mushroom Soup

Potato and Dried Mushroom Soup

3.9 43 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • celery cut in pieces
    50 g
  • carrot peeled, cut in pieces
    50 g
  • onion quartered
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter diced
    40 g
  • water
    1200 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)
    400 g
  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • dried marjoram (see tip)
    1 tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 176 kcal / 737 kJ
Proteína 4 g
Gordura 9 g
Hidratos de carbono 20 g
Fibra 2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...