Dispositivos e acessórios
Tomato Soup
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Tomato Soup
-
4 cloves roasted garlic, homemadegarlic cloves4
-
2 ½ oz yellow onions, in piecesshallots in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
ripe tomatoes quartered (see Tip)18 oz
-
tomato paste½ oz
-
vegetable stock (opcional) to desired consistency (see Tip)8 - 12 oz
-
smoked paprika to taste½ - 1 tsp
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
¼ tsp white pepper, to tasteground black pepper to taste½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish6
-
dried red chili flakes to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
598.2 mg
Proteína
2 g
Energia
334 kJ /
79.8 kcal
Gordura
3.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Leek and Potato Soup
40min
Spanish Rice
35min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Berry Dream
10min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min