Dispositivos e acessórios
Spanish Rice
Preparação 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
parboiled rice285 g
-
frozen peas and carrots mix60 g
-
tomato sauce85 g
-
vegetable stock570 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
olive oil30 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
490.1 mg
Proteína
3.9 g
Energia
1085.2 kJ /
259.4 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rice Done Right!
7 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Nenhuma avaliação
Shrimp Scampi
40min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Lamb with Rosemary Potatoes
Nenhuma avaliação
Southern Peach Cobbler
1h 15min
Mixed Herbs Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Spanish Rice
35min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min