Dispositivos e acessórios
Raspberry Ripple Ice Cream
Preparação 30min
Total 12h 45min
12 portions
Ingredientes
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
49.2 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer festive table
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chewy chocolate brownies
35min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Mini vegan fruit cakes
25h 40min
Traditional sausage rolls
50min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Lemon roast chicken
1h 35min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Brandy snaps
30min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Cheese and bacon scones
35min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min