Dispositivos e acessórios
Raspberry Ripple Ice Cream
Preparação 30min
Total 12h 45min
12 portions
Ingredientes
-
vanilla bean pods (pods and seeds scraped - see Tip)2
-
white sugar455 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
full cream milk600 g
-
egg yolks8
-
frozen raspberries500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
49.2 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1697.5 kJ /
405.7 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer festive table
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red velvet cake
2h 20min
Curried sausages
40min
Fudgy chocolate cake
50min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Lolly cake
4h 5min
Ginger slice
1h 35min
Traditional sausage rolls
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Lemonade scones
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Better banana cake
45min