
Dispositivos e acessórios
Baked Chicken Pizzaiola
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
potatoes peeled and cut into thin slices800 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Edam cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion peeled, cut into quarters250 g
-
garlic cloves4
-
tomato passata600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
white sugar1 ½ tsp
-
chicken breast skinless, cut into halves1200 g
-
sea salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
broccolini or broccoli cut into florets, trimmed500 g
Nutrição por 1 portion
Energia
829.6 kcal /
3471.1 kJ
Proteína
61.7 g
Gordura
46 g
Hidratos de carbono
44.4 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
16.2 g
Sódio
911.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia