Dispositivos e acessórios
Piccalilli
Preparação 20min
Total 12h 35min
500 g
Ingredientes
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Proteína
14.8 g
Energia
5469 kJ /
1307 kcal
Gordura
40.9 g
Hidratos de carbono
219.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brandy Sauce
10min
Shortcrust pastry
5min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Shortcrust Pastry
5min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Mango Chutney
50min
Steak and Kidney Pudding
5h
Wholegrain mustard
120h
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Chilli and apple jelly
4h 15min