Dispositivos e acessórios
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Preparação 25min
Total 24h 40min
8 portions
Ingredientes
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (opcional) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (opcional) to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
514.8 mg
Proteína
11.3 g
Energia
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Gordura
53.5 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
27.7 g
Hidratos de carbono
57.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Berry marshmallow slice
2h 30min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Banana bread
1h 50min
Crème brûlée
7h
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate ice cream
12h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Honey crème caramels
25h 55min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Sago custard puddings
35min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min