Dispositivos e acessórios
Gluten Free Bread
Preparação 10min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
gluten-free bread flour500 g
-
fresh yeast15 g
-
milk370 g
-
fine sea salt1 tsp
-
butter diced, plus extra for greasing50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1592 kJ /
381 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GLUTEN FREE
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min