Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
ou light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
ou cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2982 kJ / 713 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Hidratos de carbono
- 81.6 g
- Gordura
- 25.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Sponge cake
1h 50min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Peking Chicken
45 Min
Sponge cake
1h 50min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min