Dispositivos e acessórios
Steamed Beef with Ground Rice
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
light soy saucetamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g)iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39.9 g
Energia
2982 kJ /
713 kcal
Gordura
25.2 g
Hidratos de carbono
81.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Chicken Tagine
25min
Fish and Herb Parcel
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Sweet and sour chicken with rice
40min
Thai Mussels
25min
Seafood Korma
40min
Prawn Chow Mein
45min