![Steamed Beef with Ground Rice Steamed Beef with Ground Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F11BEB15-3108-4C3A-B007-EC94510F064E/Derivates/7740AA81-584B-4047-A770-287C4ABA87AF.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
ou light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
ou cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2982 kJ / 713 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Hidratos de carbono
- 81.6 g
- Gordura
- 25.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken Provencale
1 godz.
Beef Chipotle Soup
55 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Easy Satay Chicken
30 min
Peking Chicken
45 min
Fried Wontons
45 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Beef Goulash
2h 45min